Onze showroom heeft in totaal ruim 10.000 liter zoutwater, 20 m² onderwater wereld en veel verschillende soorten koralen. Wij leveren uitsluitend koralen van top kwaliteit en er zijn altijd diversen stekken op voorraad. Uiteraard hebben wij ook een bijzonder groot aanbod van zoutwater vissen in de meest prachtvolle kleuren en vormen. Ook hebben wij een ruime keuze van diversen lagere dieren, zoals zee-egels, garnalen, krabben etc. voor in uw zoutwater aquarium. Voor onze recente en nieuwste koralen, vissen, lagere dieren en aquarium toebehoren volg ons op onze Facebookpagina Koraalrif Helmond. U volgt dan ons actueel aanbod, nieuwtjes en eventuele acties.

Daarnaast geven we uitgebreid advies over diverse aspecten zodat u een optimaal leefklimaat kan creëren met de beste resultaten om tot een fantastisch zoutwateraquarium te komen. Uiteraard leveren wij ook alle benodigdheden voor uw zoutwateraquarium, mocht u op zoek zijn naar een specifiek product of soort, dan helpen wij u graag! We hebben een aantal leveranciers waardoor we over een groot assortiment beschikken en daardoor verschillende merken van producten en soorten levende dieren kunnen bestellen en leveren om uw aquarium tot een waar paradijs te maken.

Onze winkel biedt u ruime keuze en kijkplezier onder het genot van een bakje koffie. Het is dan ook echt de moeite waard om een bezoekje te brengen aan ons ‘experience center’ in Helmond.